ΣΦΙΠ facebook ΣΦΙΠ twitter ΣΦΙΠ google+ ΣΦΙΠ youtube ΣΦΙΠ dailymotion

Ο Jovan Kovrlija πέρασε στην αιωνιότητα

Ο Jovan Kovrlija, βοηθός προπονητή της Βοϊβοντίνα από τη περίοδο 1988/89 στην οποία η Παλαιά Κυρία κέρδισε τον δεύτερο εθνικό τίτλο της, απεβίωσε χθες στο Novi Sad μετά από μια μακρά και σοβαρή ασθένεια.

Ο Jovan Kovrlija γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1942 και ως παίκτης ήταν εξέχον μέλος του FK Proleter Zrenjanin και της γιουγκοσλαβικής ολυμπιακής ομάδας.

Μετά το πέρας της καριέρας του, στα τέλη του 1979 έγινε προπονητής στα νεότερα τμήματα της Βοϊβοντίνα και λίγο αργότερα ενέλαβε προπονητής της ανδρικής ομάδας. Ως ο στενότερος συνεργάτης του διευθυντή Tonko Vukušić, συμμετείχε στην επιστροφή της Βοϊβοντίνα στην πρώτη ομοσπονδιακή ένωση της Γιουγκοσλαβίας κατά την περίοδο 1986/87 και δύο χρόνια αργότερα, με τους Ljupko Petrović και Josip Pirmajer, συμμετείχε στην επίτευξη μεγάλης επιτυχίας κερδίζοντας τον δεύτερο εθνικός τίτλο στην ιστορία της Παλαιάς Κυρίας. Έκανε επίσης καριέρα στην Ελλάδα, καθώς και στους τοπικούς συλλόγους Vrbas, Bečej και Zemun.

Στην οικογένεια του Jovan Kovrlija, τους συγγενείς του, τους φίλους, τους πρώην συμπαίκτες και τους συνεργάτες του, καθώς και σε όσους τον γνώριζαν, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Βοϊβοντίνα εκφράζει την ειλικρινή και βαθιά συμπόνια του.

25 Αυγούστου 2019

FK Vojvodina

Copyright © 2009-2020 ΣΦΙΠ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.