ΣΦΙΠ facebook ΣΦΙΠ twitter ΣΦΙΠ google+ ΣΦΙΠ youtube ΣΦΙΠ dailymotion

Εργασίες Αναβάθμισης

Γίνεται αναβάθμιση του Ιστότοπού μας.

Έχει αρχίσει η μεταφορά των άρθρων από το pierikos.info/site προς εδώ. Σε λίγες μέρες θα τελειώσει αυτή η μεταφορά, και ο παλιός ιστότοπος θα μείνει μόνο με τα στοιχεία (αγώνες - βαθμολογίες κλπ) του πρωταθλήματος που τρέχει, μέχρι να βρεθεί κάποιος τρόπος προβολής τους εδώ, κάτι που προς το παρόν είναι αδύνατον λόγω ασυμφωνίας λογισμικών...

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΑΕΛ 1964 κ. Κώστα Πηλαδάκη και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Marketing κ. Δήμητρα Βασιλάκου, για τις διευκολύνσεις που παρείχαν στο Σύλλογο μας, για την διανομή του Φυλλαδίου-Αφιερώματος με αφορμή τον σημερινό αγώνα ΑΕΛ-Πιερικός, που διεξήχθη στο καταπληκτικό νεότευκτο AEL FC ARENA και ευχόμαστε στην ΑΕΛ κάθε επιτυχία.

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού ευχαριστεί ιδαιτέρως τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πιερικού μας κ. Δημήτρη Λιάπη και τον Πρόεδρο του Πιερικού/Αρχέλαου, αριστίδην μέλος του Δ.Σ. του ΣΦΙΠ κι εξέχον μέλος του Συλλόγου μας κ. Απόστολο Πόδα, για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος.

Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Ι.Π.

                                                                      (www.pierikos.info)

 

Αφιέρωμα Σελίδα 1

Αφιέρωμα Σελίδα 2

Το εισητήριο του πρώτου αγώνα του Πιερικού μας στο AEL FC ARENA:

 

 

 

 

 

 

 

 


Στιγμιότυπα του αγώνα από τον χρήστη "ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΡΙΣΑ":

Copyright © 2009-2017 ΣΦΙΠ . Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.