ΘΥΡΑ 5: Όταν οι εισπράξεις “σκοτώνουν” το συναίσθημα

Είμαι βαθιά ρομαντικός και συναισθηματικά δεμένος με καθετί που σχετίζεται με το όνομα Πιερικός για να δεχτώ, για να συμβιβαστώ απλά και εύκολα με τη θυσία ιστορικών θεσμών στο βωμό μιας εισπρακτικής επιτυχίας.

 

Δεν πιστεύω πως θα αποφέρουν περισσότερα έσοδα στην ΠΑΕ Πιερικός η άνευ όρων παράδοση της ιστορικής Θύρας 5 στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όπως επίσης και η τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα κυπέλου. Με μειωμένη, ελκυστικότερη τιμή εισιτηρίου και με όσο αριθμό φιλοξενούμενων αντιστοιχούν στη Θύρα 2, κατόπιν έγκρισης της αστυνομίας, το εισπρακτικό κέρδος, κατ’ εμέ, θα είναι μεγαλύτερο. Οι φίλαθλοι του Πιερικού, τουλάχιστον, θα αντιλαμβάνονταν πως η διοίκηση δεν έχει ανάγκη την ενίσχυση τους μόνο απ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά πως θεωρεί τη συμμετοχή τους σημαντική για όλες τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλου.

Ακόμη και να μην κόβονταν ο αναμενόμενος αριθμός εισιτηρίων  η ψυχολογική, και μόνο, ανάταση των φιλάθλων του Πιερικού, τόσο αυτών που παραδοσιακά έρχονται στο γήπεδο, όσο και των υπολοίπων που θα προσέρχονταν για πρώτη φορά φέτος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα ήταν ανεκτίμητης αξίας για τη μετέπειτα πορεία του συλλόγου. Η προσέλκυση και προσέγγιση των φιλάθλων  και ειδικά των νέων παιδιών είναι ένα λεπτό σημείο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν η καταλληλότερη ευκαιρία για να επιχειρηθεί κάτι ανάλογο από την διοίκηση.

Τον φιλοξενούμενο μου θα τον καλοσορίσω, θα του προσφέρω κεράσματα, θα του παραχωρήσω θέση για να καθίσει, θα τον προστατέψω, θα κάνω τα πάντα για να αισθανθεί όμορφα γιατί είμαι και εγώ μεγάλη ομάδα και έχω την απαίτηση να μου το ανταποδώσει. Τα παιδιά μου όμως δεν θα τα διώξω από το σπίτι τους.

Η εισπρακτική επιτυχία μιας στιγμής με ”βίαιο” και άκομψο τρόπο εύχομαι να μην φέρει τα αρνητικά αποτελέσματα του παρελθόντος, (τιμή εισιτηρίου με τον ΟΦΗ στα play off του 2010), που πολλάκις προβλέψαμε και επισημάναμε για το συμφέρον, και μόνο, του Πιερικού μας.

Συμπαθάτε με, μπορεί να σφάλλω, μπορεί να ζω στον κόσμο μου. Στον δικό μου όμως κόσμο, στον κόσμο των ασπρόμαυρων ονείρων μου δεν νοείται ΠΙΕΡΙΚΟΣ χωρίς φιλάθλους του στην Θύρα 5.

*Όσοι φίλοι του Πιερικού προσέλθουν στον αγώνα καλούνται να δείξουν φίλαθλο πνεύμα, να αποφύγουν τις ακρότητες και να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

 

Γιάννης Τσαπουρνιώτης

ΑΡΧΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ

competition logo
Γ' Εθνική
2025-2026
competition logo
Κύπελλο ΕΠΣ
2025-2026
competition logo
Κύπελλο Ερασιτεχνών
2025-2026

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Πρωτάθλημα 2025-2026
Πιερικός
vs
Κοζάνη ΦΣ
1 Μαρ 15:00

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οι έξι πρώτοι κρατούν τούς βαθμούς τής πρώτης φάσης και συνεχίζουν στην δεύτερη φάση τής ανόδου. Οι υπόλοιποι μετέχουν στην δεύτερη φάση τού υποβιβασμού.

συστημα διεξαγωγησ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Γήπεδο Πτολεμαΐδας
Πρωτάθλημα 2025-2026
21 Φεβ15:00
Εορδαϊκός ΦΣ
1 0
Πιερικός

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ

ΥΜΝΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΟΙ «ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ» ΜΑΣ

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ '63

ο αρχοντασ του βορρα

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Φεβ 21
Παρουσιάδης Στάθης
Παρουσιάδης Στάθης
Φεβ 21
ετών
74
Μπίλης Λεωνίδας
Μπίλης Λεωνίδας
Φεβ 21
ετών
58
Γεωργίου Στέργιος
Γεωργίου Στέργιος
Φεβ 21
ετών
47
Φεβ 22
Στόιος Κώστας
Στόιος Κώστας
Αμυντικός
Φεβ 22
ετών
23
Μιχαλίτσιος Μιχάλης
Μιχαλίτσιος Μιχάλης
Φεβ 22
ετών
61
Παππάς Νίκος
Παππάς Νίκος
Φεβ 22
ετών
45
Φεβ 23
Μπαραμίντζε Σόσο
Μπαραμίντζε Σόσο
Φεβ 23
ετών
55
Κουρτίδης Κώστας
Κουρτίδης Κώστας
Φεβ 23
ετών
48
Μάντικας Παναγιώτης
Μάντικας Παναγιώτης
Επιθετικός
Φεβ 23
ετών
23
Φεβ 24
Τερζόπουλος Μάκης
Τερζόπουλος Μάκης
Φεβ 24
ετών
68