ΘΥΡΑ 5: Όταν οι εισπράξεις “σκοτώνουν” το συναίσθημα

Είμαι βαθιά ρομαντικός και συναισθηματικά δεμένος με καθετί που σχετίζεται με το όνομα Πιερικός για να δεχτώ, για να συμβιβαστώ απλά και εύκολα με τη θυσία ιστορικών θεσμών στο βωμό μιας εισπρακτικής επιτυχίας.

 

Δεν πιστεύω πως θα αποφέρουν περισσότερα έσοδα στην ΠΑΕ Πιερικός η άνευ όρων παράδοση της ιστορικής Θύρας 5 στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όπως επίσης και η τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα κυπέλου. Με μειωμένη, ελκυστικότερη τιμή εισιτηρίου και με όσο αριθμό φιλοξενούμενων αντιστοιχούν στη Θύρα 2, κατόπιν έγκρισης της αστυνομίας, το εισπρακτικό κέρδος, κατ’ εμέ, θα είναι μεγαλύτερο. Οι φίλαθλοι του Πιερικού, τουλάχιστον, θα αντιλαμβάνονταν πως η διοίκηση δεν έχει ανάγκη την ενίσχυση τους μόνο απ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά πως θεωρεί τη συμμετοχή τους σημαντική για όλες τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλου.

Ακόμη και να μην κόβονταν ο αναμενόμενος αριθμός εισιτηρίων  η ψυχολογική, και μόνο, ανάταση των φιλάθλων του Πιερικού, τόσο αυτών που παραδοσιακά έρχονται στο γήπεδο, όσο και των υπολοίπων που θα προσέρχονταν για πρώτη φορά φέτος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα ήταν ανεκτίμητης αξίας για τη μετέπειτα πορεία του συλλόγου. Η προσέλκυση και προσέγγιση των φιλάθλων  και ειδικά των νέων παιδιών είναι ένα λεπτό σημείο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν η καταλληλότερη ευκαιρία για να επιχειρηθεί κάτι ανάλογο από την διοίκηση.

Τον φιλοξενούμενο μου θα τον καλοσορίσω, θα του προσφέρω κεράσματα, θα του παραχωρήσω θέση για να καθίσει, θα τον προστατέψω, θα κάνω τα πάντα για να αισθανθεί όμορφα γιατί είμαι και εγώ μεγάλη ομάδα και έχω την απαίτηση να μου το ανταποδώσει. Τα παιδιά μου όμως δεν θα τα διώξω από το σπίτι τους.

Η εισπρακτική επιτυχία μιας στιγμής με ”βίαιο” και άκομψο τρόπο εύχομαι να μην φέρει τα αρνητικά αποτελέσματα του παρελθόντος, (τιμή εισιτηρίου με τον ΟΦΗ στα play off του 2010), που πολλάκις προβλέψαμε και επισημάναμε για το συμφέρον, και μόνο, του Πιερικού μας.

Συμπαθάτε με, μπορεί να σφάλλω, μπορεί να ζω στον κόσμο μου. Στον δικό μου όμως κόσμο, στον κόσμο των ασπρόμαυρων ονείρων μου δεν νοείται ΠΙΕΡΙΚΟΣ χωρίς φιλάθλους του στην Θύρα 5.

*Όσοι φίλοι του Πιερικού προσέλθουν στον αγώνα καλούνται να δείξουν φίλαθλο πνεύμα, να αποφύγουν τις ακρότητες και να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

 

Γιάννης Τσαπουρνιώτης

ΑΡΧΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ

competition logo
Γ' Εθνική
2023-2024
competition logo
Κύπελλο Ελλάδος
2023-2024
competition logo
Σούπερ Καπ ΕΠΣ
2023-2024

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Α` ΔΑΚ Κατερίνης
Πρωτάθλημα 2023-2024
Πιερικός
vs
Ζάκυνθος
24 Σεπ 11:00

Ο ΚΑΙΡΟΣ τΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς
Πρωτάθλημα 2023-2024
17 Σεπ16:00
Μαγνησιακός
0 1
Πιερικός

ΥΜΝΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΟΙ «ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ» ΜΑΣ

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ '63

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Σεπ 23
Ιορδανίδης Νίκος
Ιορδανίδης Νίκος
Σεπ 23
ετών
36
Σεπ 24
Ευσταθιάδης Βαγγέλης
Ευσταθιάδης Βαγγέλης
Σεπ 24
ετών
44
Πίτος Χρήστος
Πίτος Χρήστος
Σεπ 24
ετών
44
Κουκοδήμος Γιώργος
Κουκοδήμος Γιώργος
Σεπ 24
ετών
20
Σεπ 25
Ψωμιάδης Βασίλης
Ψωμιάδης Βασίλης
Σεπ 25
ετών
39
Τσικαδέρης Αντώνης
Τσικαδέρης Αντώνης
Σεπ 25
ετών
32
Πέλκας Πέτρος
Πέλκας Πέτρος
Αμυντικός
Σεπ 25
ετών
21
Σεπ 26
Βλάχος Δημήτρης
Βλάχος Δημήτρης
Σεπ 26
ετών
37
Ανδρεάδης Σταύρος
Ανδρεάδης Σταύρος
Σεπ 26
ετών
28
P