Kώστας Παπαδόπουλος: Ήγγικεν η Ώρα! (+βίντεο)

«Ο Πιερικός είναι ιδέα, είναι κοινωνικό φαινόμενο».
«Η πόλη μας ανήκει, ο Πιερικός μας ανήκει».
«Ο Άρχοντας ξύπνησε, ήγγικεν η ώρα!».
«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον κόσμο του Πιερικού για την συγκλονιστική παρουσία και συμπαράσταση στη Βέροια που θύμισε άλλες εποχές και αποτελεί την αφετηρία μιας νέας εποχής για την ομάδα».
Είναι μερικά χαρακτηριστικά λόγια από την παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός, Κώστα Παπαδόπουλου, στην εκπομπή του Κυριάκου Καλπακίδη, «Στα γήπεδα», στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, τη Δευτέρα 19/03/2012. Ο Πρόεδρος έδωσε το σύνθημα για μια Πανπιερική συσπείρωση με στόχο την άνοδο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία  και πάνω απ’ όλα τη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα αποτελέσουν τη βάση για να χτιστεί ο Πιερικός που όλοι ονειρευόμαστε.

Απόλυτος εκφραστής των συναισθημάτων μας για την ομάδα, πραγματικός φίλος και οπαδός του συλλόγου, άριστος χειριστής του λόγου, επικοινωνιακός, γνώστης του ποδοσφαίρου και πάνω απ’ όλα ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλους τους Πιεριείς σε ένα κοινό αγώνα, σε μια κοινή, μαζική συμμετοχή για την προβολή της Κατερίνης, της τοπικής κοινωνίας, της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου μέσα από την αναγέννηση του Πιερικού.
Δεσμεύτηκε σε δέκα ημέρες να οργανώσει μια Πανπιερική συνέλευση, με τη συμμετοχή των επιχειρηματιών, των εμπόρων, των τοπικών αρχόντων και όλων των φιλάθλων. Θέλει να ακούσει τις απόψεις όλων, επωνύμων και ανωνύμων, θεωρεί αναγκαία την οικονομική στήριξη επιφανών πολιτών της περιοχής και λαχταρά να δει το Πιερικό Στάδιο και πάλι γεμάτο με φιλάθλους.
Στόχος της ομάδας, κατα τα λεγόμενα του Προέδρου, είναι να οργανώσει σκάουτιγκ παρακολουθώντας και εντάσσοντας στο σύλλογο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μικρών κατηγοριών από τις γύρω περιοχές, με γνώμονα τις οικονομικές συγκυρίες της εποχής και αποφεύγοντας λάθη του παρελθόντος. Σύντομα θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του Μοκακέ για τριετή επέκταση του συμβολαίου. Θεωρεί τον Γιώργο Χατζάρα ως τον κατάλληλο δάσκαλο για την επίτευξη του όλου εγχειρήματος.
Ευχαρίστησε την επιτροπή υποστήριξης και όλους όσους στηρίζουν τη συγκεκριμένη κίνηση.
Ο Πρόεδρος έδειξε το δρόμο,  ο λόγος του άγγιξε τις καρδιές μας, οι πράξεις του συνηγορούν με τα οράματα μας. Ας συμπορευτούμε όλοι μαζί με ενότητα και ομόνοια για το καλό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού, από το ρόλο που του αναλογεί, δηλώνει αρωγός στο όλο εγχείρημα.

(Βίντεο Α’ μέρος)

(Βίντεο Β’ μέρος)

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ

competition logo
Γ' Εθνική
2023-2024
competition logo
Κύπελλο Ελλάδος
2023-2024
competition logo
Σούπερ Καπ ΕΠΣ
2023-2024

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Γήπεδο Κατσικά
Πρωτάθλημα 2023-2024
Θύελλα Κατσικά
vs
Πιερικός
4 Οκτ 16:00

Ο ΚΑΙΡΟΣ τΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Στάδιο Καστοριάς
Πρωτάθλημα 2023-2024
1 Οκτ16:00
Καστοριά ΑΣ 1980
0 1
Πιερικός

ΥΜΝΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΟΙ «ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ» ΜΑΣ

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ '63

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Οκτ 03
Μτσεντλισβίλι Νίκα
Μτσεντλισβίλι Νίκα
Οκτ 03
ετών
24
Οκτ 05
Παπαϊωάννου Λάκης
Παπαϊωάννου Λάκης
Οκτ 05
ετών
67
Καλαμπάκας Δημήτρης
Καλαμπάκας Δημήτρης
Οκτ 05
ετών
42
Ρέγιες Χοσέ Λουίς
Ρέγιες Χοσέ Λουίς
Οκτ 05
ετών
42
Οκτ 06
Αμανατίδης Σάββας
Αμανατίδης Σάββας
Οκτ 06
ετών
55
Πάτε Γιάνες
Πάτε Γιάνες
Οκτ 06
ετών
58
Γιαζιτζόγλου Γιώτης
Γιαζιτζόγλου Γιώτης
Οκτ 06
ετών
40
P