ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ – ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ – ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΑΜΨΑΝ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Στις βραβεύσεις των Αθλητικών Συντακτών

Η κωπηλάτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαϊδου είναι η κορυφαία αθλήτρια στην Ελλάδα για το 2014, σύμφωνα με το θεσμοθετημένο ετήσιο δημοψήφισμα των Αθλητικών Συντακτών μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

   Ενός θεσμού που φέτος συμπληρώνει εξήντα ένα χρόνια, αποτελεί τον σημαντικότερο φορέα στην διαμόρφωση της ταυτότητας του Ελληνικού αθλητισμού και επιβραβεύει πρόσωπα και ομάδες που ξεχωρίζουν στους αθλητικούς χώρους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

    Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαϊδου αναδεικνύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά η καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια, συγκεντρώνοντας τον αξιόλογο αριθμό των 1969 ψήφων που αποτελεί ρεκόρ στην προτίμηση των δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ που εργάζονται σε μέσα ενημέρωσης στο κέντρο και την περιφέρεια.

   Η απονομή έγινε στην αίθουσα << Μελίνα Μερκούρη>> του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό. Την καταχειροκροτούμενη από τους παρισταμένους Κατερινιώτισα πρωταθλήτρια συνόδευαν οι περήφανοι οι γονείς της κωπηλάτριας Φωτεινή και Γιάννης Νικολαϊδης, το μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Χρυσούλα Παρλίτση και οι τρεις συναθλήτριες της Κατερίνας.

   Ανάλογα συγχαρητήρια και λόγια επιβράβευσης δέχθηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής της πρωταθλήτριας Γιώργος Μπικογιάννης, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην παγκόσμια καταξίωση της κωπηλάτριας. Ο κ. Μπικογιάννης είχε και έναν επιπρόσθετο λόγο να νοιώθει χαρούμενος μιας και ψηφίσθηκε από μερίδα δημοσιογράφων στην επιλογή για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς. Άλλωστε το αξίζει γιατί χρόνια τώρα αθόρυβα και παραγωγικά προσφέρει σημαντικό έργο στον Ελληνικό ναυταθλητισμό, με την ευγένεια και διακριτικότητα που τον διέπουν.

   Αξιοσημείωτη και μια ακόμα τιμητική διάκριση για ανθρώπους του Πιερικού αθλητισμού. Ο Π.Σ.Α.Τ. απένειμε το έπαθλο <<κοινωνικής προσφοράς>> στην οικογένεια του Αργύρη Παπαπέτρου για την προσφορά του ιδίου και του υιού του καλαθοσφαιριστή Γιάννη στο Ελληνικό μπάσκετ και την κοινωνία γενικότερα. Το έπαθλο απένειμε η κ. Παναγοπούλου, πρέσβειρα της χώρας μας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό.

    Οι εκφραστές του αθλητισμού της Πιερίας έλαμψαν στη γιορτή των κορυφαίων. Με τις διακρίσεις τους είναι βέβαιο ότι έκαναν περήφανους όλους τους συντοπίτες.

      Πανάξιοι!

Επιμέλεια: Περικλής Χατζηγιάννης

ΑΡΧΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ

competition logo
Γ' Εθνική
2023-2024
competition logo
Κύπελλο ΕΠΣ
2023-2024
competition logo
Κύπελλο Ελλάδος
2023-2024
competition logo
Σούπερ Καπ ΕΠΣ
2023-2024

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ τΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σημείωση: Μαγνησιακός και Φήκη έχουν από -15 βαθμούς και αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Α` ΔΑΚ Κατερίνης
Πρωτάθλημα 2023-2024
28 Απρ16:00
Πιερικός
1 2
Αναγέννηση Άρτας

ΥΜΝΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΟΙ «ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ» ΜΑΣ

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ '63

ο αρχοντασ του βορρα

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Ιούν 22
Αποστολίδης Γιώργος
Αποστολίδης Γιώργος
Ιούν 22
ετών
29
Φασίδης Βασίλης
Φασίδης Βασίλης
Επιθετικός
Ιούν 22
ετών
28
Καρατάσιος Άγγελος
Καρατάσιος Άγγελος
Αμυντικός
Ιούν 22
ετών
27
Ιούν 24
Κωτούλης Ιορδάνης
Κωτούλης Ιορδάνης
Ιούν 24
ετών
43
P