
Κώστας Παπαδόπουλος (Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στη flnews.gr): «Το έχασαν το στοίχημα»
«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα δικαιοδοτικά όργανα.
Πανηγυρικά θα αποδειχθεί ότι ο αγώνας ήταν πεντακάθαρος, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, που με θέληση και ψυχή διεκδίκησαν το αποτέλεσμα του αγώνα, από τον οποίο θα κρινόταν η τύχη τους στην κατηγορία. Στις λεπτομέρειες νίκησε ο Πιερικός, σε ένα ματς που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα δικαιοδοτικά όργανα. Πανηγυρικά θα αποδειχθεί ότι ο αγώνας ήταν πεντακάθαρος.
Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε πέναλτι. Εμείς τη νίκη την πήραμε στο 89′, αφού πρώτα ο δικός μας τερματοφύλακας αποσόβησε σίγουρα γκολ με τεράστιες αποκρούσεις.
Νομίζω ότι παραφράζοντας τη ρήση ”κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας”, δεν μπορεί να καλούνται ιστορικά σωματεία να απολογηθούν για ύποπτο παιχνίδι με βάση ότι κάποιοι έπαιξαν χρήματα και μάλιστα τα έχασαν, όπως γράφει η κλήση που μας επιδόθηκε.
Δεν μπορεί να καλούνται ιστορικά σωματεία να απολογηθούν για ύποπτο παιχνίδι με βάση ότι κάποιοι έπαιξαν χρήματα και μάλιστα τα έχασαν.
Τρομάζω σκεφτόμενος τι θα μπορούσε να συμβεί εάν είχαν κερδίσει τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν. Αυτό δεν είναι ανεχτό, δεν μπορεί να συνεχιστεί και πρέπει να γίνει ανοικτή δημόσια κουβέντα για το πώς πρέπει να προστατευτεί το κύρος και η φήμη μιας ομάδας από τις ανυπόστατες καταγγελίες των στοιχηματικών εταιρειών που γίνονται βάσει του τζίρου που συγκεντρώνεται μετά από κάθε αγώνα.
Έχουμε μέλλον για αυτά. Προς το παρόν προσβλέπουμε σε αθώωση από τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου και έχουμε την πλήρη πεποίθηση και εμπιστοσύνη ότι όλα θα πάνε καλά».
Σταύρος Δαϊλάκης (Πρόεδρος ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ στη Δίκη στον ΣΚΑΪ): «Άρση τηλεφωνικού απορρήτου»
«Με έκπληξη άκουσα ότι η Δόξα Δράμας εμπλέκεται σε φάκελο με ύποπτο ματς και αυτό δεν μου επέτρεψε να κοιμηθώ όταν το έμαθα.
Πήγα στον Εισαγγελέα και με έγγραφο την 1η Απριλίου ζήτησα άρση τηλεφωνικού απορρήτου, τόσο του δικού μου αριθμού, όσο και της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών.
Η ιστορία της Δόξας δεν μας επιτρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και θέλουμε να βοηθήσουμε για ένα καθαρό ποδόσφαιρο.
Αν κάνουμε τεστ αλήθειας να δούμε πόσοι θα μείνουν.
Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσει το ποδόσφαιρο.
Εδώ μιλάμε για έναν καθαρό Bορρά. Εδώ θα μείνει μόνο ο ΠΑΟΚ στη βόρεια Ελλάδα. Δεν βλέπετε που η Ξάνθη με έναν τόσο πετυχημένο πρόεδρο και τέτοιες εγκαταστάσεις κινδυνεύει να πέσει;».


